Vosje » Specials » Horoscoop 2017
Vosje: Informatie van A tot Z

Horoscoop 2017 voor alle sterrenbeelden

Horoscoop 2017 voor alle sterrenbeelden 2017 wordt het jaar van de verandering voor alle sterrenbeelden, gaande van het passionele Vuur over de vaste Aarde naar de spirituele Lucht en het emotionele Water. Deze veranderingen kunnen zowel positief als negatief uitdraaien. Hoe mensen hierop reageren bepaalt de uitkomst ervan. De natuurlijke talenten van iedereen -de aspecten die aansluiten bij het eigen sterrenteken- zullen versterkt worden en elkeen leiden naar de ultieme levensdoelen.

De vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

De Ram, Leeuw en Boogschutter zijn van nature enthousiaste en energieke tekens en in 2017 zullen deze eigenschappen een belangrijke rol spelen. Vooral de Leeuw zal met nieuwe projecten bezig zijn terwijl de Ram meer intuïtief tewerk zal gaan. Hard werken is een constante in hun leven, maar de vergoeding is navenant.

Deze tekens zijn verzekerd van hun mentale sterkte, zelfvertrouwen en energie-opstoot. Het mag hen evenwel niet te overmoedig maken, wat hun gezondheid in gevaar kan brengen als ze zichzelf niet verzorgen.

Vooral de Ram en de Boogschutter staan op liefdesvlak spannende tijden te wachten, waarbij de grote emoties niet ver weg zijn. Voor alle drie de tekens zit een verdieping van de relatie eraan te komen. Banden worden nauwer aangehaald, bij de Leeuw gebeurt dat geleidelijk aan.

Aardetekens: Stier, Maagd, Steenbok

De Stier, Maagd en Steenbok zijn stabiele, aardgebonden tekens. Ze krijgen kansen om verandering in hun leven te brengen, zichzelf te ontwikkelen om hun doelen beter te kunnen bereiken. Er moeten evenwel realistische doelen gesteld worden. Intense periodes zijn onderweg. De veranderingen die in de pijplijn zitten zullen moeilijker te verwerken zijn voor de Maagd terwijl de Steenbok moet oppassen geen te groot ego te kweken omdat hij in een uitermate positieve flow verkeert. De Stier zal alles rustig en in overleg kunnen beoordelen.

Omdat er hard gewerkt wordt, kan de gezondheid in gevaar komen. Ziekte voorkomen door in te zetten op een gezondere levenswijze is noodzakelijk. Voor de een zal dat makkelijker gaan dan voor de ander, maar de inspanningen zullen lonen!

Persoonlijke relaties zullen met ups en downs verlopen. Er moet gewerkt worden aan het verbeteren van relaties. Deze verbetering zal langzaam verlopen. Dat zal als een verrassing overkomen. Communicatie is altijd belangrijk in relaties, maar daardoor kan er enkel een hechtere band ontstaan.

Luchttekens: Tweelingen, Weegschaal, Waterman

De Tweelingen, Weegschaal en Waterman zijn sociale wezens. In 2017 zal dat zo blijven maar toch moet er opgepast worden de banden met vrienden, geliefden en collega’s niet te laten verslappen en de intensiteit van de relaties wat te verhogen. Persoonlijke relaties zullen een primordiale rol spelen in hun leven en de intieme relaties kunnen een boost krijgen.

Het leven van deze luchttekens zit vol romantiek, maar de Weegschaal zal al zijn diplomatisch talent moeten bovenhalen om wrijvingen te overkomen.

Op het werk gaat het leventje zijn gewone gang. Waterman zal een tandje moeten bijsteken omdat zijn financiële situatie wat onzeker wordt. De financiën zijn trouwens een werkpunt voor de drie tekens.

Voor de gezondheid blijft sporten een noodzaak om het jaar goed door te komen. Vooral Tweelingen moet er zich voor hoeden niet te overdrijven en slim te sporten zodat het lichaam niet te veel belast wordt.

Watertekens: Kreeft, Schorpioen, Vissen

De Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn van nature uit intuïtieve sterrentekens en personen met een sterk karakter. De Kreeft staat voor grote veranderingen, de Vissen voor serieuze beproevingen terwijl de Schorpioen geen grenzen aan zijn mogelijkheden ziet. Allen hebben ze hun sterke persoonlijkheid nodig om hun leven in evenwicht te houden. Door hun tomeloze inzet op het werk krijgen ze een zekere financiële ruimte, maar de Kreeft creëert wel een probleem op het werk wat hem noodzaakt om nieuwe wegen te bewandelen.

De stress die het harde werken met zich meebrengt moet opgevangen worden door voldoende tijd te nemen om te ontspannen, lichaamsbeweging te nemen en voor gezonde voeding te kiezen. Een juist evenwicht tussen werk en ontspanning kan voorkomen dat er ziekteverlof moet worden opgenomen.

Verantwoording

Al deze adviezen en voorspellingen steunen op artikels die op de website horoscopes-love.eu werden gepubliceerd. De site werd in het leven geroepen door David Zacik. Deze befaamde astroloog is niet over één nacht ijs gegaan en schreef deze artikels pas na een grondige studie van de planeten en hun onderlinge stand bij de geboorte. In tegenstelling tot sommige andere sites en een aantal kranten en tijdschriften zijn zijn conclusies dan ook wetenschappelijk verantwoord en betrouwenswaardig.

Gedetailleerde horoscopen van alle tekens vind je in andere artikels waarnaar hier verwezen wordt.
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Boogschutter in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Boogschutter in petto?

Er bestaat geen twijfel over: 2017 wordt het jaar van de overvloed voor de Boogschutter. Hij zal op alle vlakken over een heleboel energie beschikken, maar daar staat wel tegenover dat hij door werk o…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Weegschaal in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Weegschaal in petto?

Dit is zonder enige twijfel het jaar van de weegschaal, want evenwicht wordt fundamenteel dit jaar. Het wordt mogelijk om alles uit te vlakken met de kracht van de intuïtie, de vriendelijkheid en de z…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Leeuw in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Leeuw in petto?

Het leven van de Leeuw wordt in 2017 helemaal opgevuld met verrassende nieuwe ontwikkelingen. Wees dus paraat om het gevecht met de eigen ideeën en opvattingen over je capaciteiten aan te gaan om volu…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Kreeft in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Kreeft in petto?

Voor de Kreeft staan er dit jaar grote veranderingen in de sterren geschreven. Deze omwentelingen zullen zich voltrekken op elk gebied, geen deel van zijn leven zal gespaard worden door het machtige o…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Stier in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Stier in petto?

Dit is het jaar van het nieuwe begin voor de Stier, omdat hij vele kansen krijgt om succesrijk te worden op het vlak van carrière, relaties en gezondheid. Hij moet er zorg voor dragen deze kansen niet…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Ram in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Ram in petto?

De vurige en impulsieve aard van de Ram zal op een positieve manier helemaal tot uiting komen in 2017, want het wordt het jaar van de ontwikkeling en de persoonlijke groei. De Ram zal het hele jaar in…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor Vissen in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor Vissen in petto?

Dit jaar wordt de wilskracht van de Vis op de proef gesteld. Hij zal in alle aspecten van het leven getest worden en om het hoofd boven water te halen zal hij de juiste keuzes moeten maken. Slechte ge…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Waterman in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Waterman in petto?

Dit jaar zal voor de Waterman alles tegen alles moeten worden afgewogen en voor alles een evenwicht moeten worden gezocht. Het beste worden bepaalde nieuwe situaties met de nodige omzichtigheid aangep…
Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Steenbok in petto?

Horoscoop: wat heeft 2017 voor de Steenbok in petto?

Dit jaar wordt spannend en druk op het vlak van nieuwe relaties. De Steenbok spitst zich toe op zijn verdere persoonlijke ontwikkeling en dat loont. Mensen zullen zich door hem aangesproken voelen. Zo…
Gepubliceerd door Vosje op 29-12-2015, laatst gewijzigd op 30-12-2016. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
  • Horoscopes-love.eu
Schrijf mee!