Vosje » Specials » Horoscoop 2015
Vosje: Informatie van A tot Z

Wat heeft 2015 voor ons in petto?

Wat heeft 2015 voor ons in petto? Ieder van ons kijkt ernaar uit wat 2015 voor ons in petto heeft. Elk sterrenteken heeft zijn eigen karakteristieken en zal dan ook in functie daarvan een bijzonder jaar mogen verwachten. Zoals elk jaar zal dat voor de meesten onder ons betekenen dat er verandering op til is. Ben je je daarvan bewust en stel je je daarvoor open, dan kan die verandering heilzaam werken en je persoonlijkheid verder tot ontplooiing brengen.

Thema’s

Voor elk sterrenbeeld zal het nieuwe jaar in functie staan van een bepaald thema dat van toepassing is op elk onderdeel in je leven. Zowel je carrière als je relaties als je gezondheid zullen in functie van dat thema staan. Als je dus consequent in die richting evolueert blijf je in evenwicht met je persoonlijkheid.

Gevoelens

Gevoelens kunnen daarbij een grote rol spelen. Het duidelijkst is dat bij Maagd bij wie de vreugde een belangrijke rol zal spelen. Ook bij Schorpioen zal een sterke vorm van vreugde aanwezig zijn vermits zijn jaar in het teken van de viering staat. Welke emoties Steenbok opwekt in zijn Jaar van de Waarheid hangt van de karakters van zijn gesprekspartners af. De weerstand die Leeuw doorheen het jaar zal ondervinden in alles wat hij doet, zou wel eens voor wrevel kunnen zorgen.

Inspanningen

Inspanningen die mensen leveren hebben een wezenlijke invloed op hun leven en zijn de motor voor verandering. Met zijn Jaar van de Resultaten zal Ram de resultaten van zijn inspanningen duidelijk kunnen vaststellen. Voor Stier is alles nog in beweging wat op een actief jaar wijst, terwijl Vissen een jaar van creativiteit mag verwachten. Bij Tweelingen staat de toewijding centraal, terwijl Boogschutter aan de verwerking begint van zijn ervaringen van de afgelopen jaren.

Invloed

De invloed die je uitoefent op de mensen met wie je omgaat varieert, maar blijft pertinent aanwezig. Kreeft besteedt veel aandacht aan zijn familie het komende jaar terwijl Waterman zijn persoonlijkheid meer met anderen deelt. Beide sterrentekens mogen dan ook warmte en genegenheid verwachten. Weegschaal ten slotte zet zichzelf door met een Jaar van Leiderschap. Hoe dat door anderen zal ontvangen worden hangt grotendeels af van de manier waarop hij daarmee omspringt.

Om de verschillende uitdagingen waarvoor elkeen staat beter te kunnen inschatten kan je het beste je horoscoop voor jouw specifieke sterrenteken voor 2015 lezen.
Schrijf mee!