Vosje » Specials » Financien
Vosje: Informatie van A tot Z

Onze portemonnee

Onze portemonnee In tijden van crisis gaat de gemiddelde burger er financieel op achteruit. Dan komt het erop aan om zijn budget zo goed mogelijk in evenwicht te houden en elke cent drie keer om te draaien vooraleer je hem uitgeeft.

Vergelijken

Op het ogenblik dat sparen haast niet meer loont moet je vooral die spaarformule uitkiezen die je het interessantst lijkt. Informatie vergaren en vergelijken kan daarbij helpen. Ik heb er enkele artikels aan gewijd.

Kredietkaarten

Als de economie niet goed draait en er over heel Europa bespaard wordt, is het niet enkel de zorg voor een appeltje voor de dorst voor later, die je moet bezighouden, maar ook het beheer van je dagelijkse uitgaven. Omdat we steeds vaker van kredietkaarten gebruik maken om aankopen te doen, is het best toch even na te denken over de gevaren ervan om financiële problemen te voorkomen.

Rijk worden?

Rijk worden is voor slechts weinigen onder ons weggelegd, maar bijvoorbeeld twee van de hierboven aangehaalde adviezen toepassen kan een eerste stap betekenen.

De artikels die je in deze financiële special kunt lezen kunnen een houvast zijn voor een goed beheer van de zuurverdiende centen.
Voor- en nadelen van de kredietkaart

Voor- en nadelen van de kredietkaart

Wie een aankoop doet heeft vandaag de dag verschillende mogelijkheden om te betalen: met baar geld, met Proton (voor kleine bedragen), met een betaalkaart of met een kredietkaart. Laat ons eens de voo…

De gevaren van de kredietkaart

We leven in een consumptiemaatschappij wat betekent dat mensen veel consumeren. We worden voortdurend bestookt met reclameboodschappen die ons aanzetten tot kopen. Niet iedereen is even sterk van kara…
Gepubliceerd door Vosje op 30-04-2012. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!